''Bana iş bul Zlatan''

''Bana iş bul Zlatan''

İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, 12 yıl önce aynı takımda oynadığı bir futbolcudan gelen sürpriz taleple karşı karşıya kaldı.


Rumen futbolcu Nicolae Mitea ilginç bir girişimde bulunarak adından söz ettirdi. Hollanda'nın Ajax takımında 2003-04 sezonunda Zlatan Ibrahimovic ile bir sezon birlikte top koşturan oyuncu, eski takım arkadaşına 'Bana iş bul' dedi. 
 
Galatasaraylı Wesley Sneijder'in de Amsterdam ekibinden eski takım arkadaşı olan 30 yaşındaki Mitea, o dönem Rumen futbolunun gelecekteki en büyük yıldızı olarak gösteriliyordu.
 
Ancak Ajax döneminde başlayan sakatlıklar, sonrasında formasını giydiği Dinamo Bükreş, Ionikos, Petrolul Ploieşti takımlarında da yakasını bırakmadı. Her sezon sadece bir kaç maçta forma giyebilen oyuncu, geçen sezondan bu yana ise boşta bulunuyor.
 
Zlatan: Tanırım çok iyi çocuktur
 
Kendisine takım bulması için Zlatan Ibrahimovic'in kapısını çalan Nicolae Mitea hakkında görüşleri sorulan Ibrahimovic ise 'Kendisini tanıyorum, çok iyi çocuktur' diyerek, zor durumdaki eski takım arkadaşına yardım edeceği sinyalini verdi.
 
Mitea: Evde oturup TV izliyorum
 
İçinde bulunduğu durumu paylaşan Mitea ise şunları söyledi: "Evde oturup vaktimi televizyon karşısında geçiriyorum. Bir zamanlar birlikte oynadığım futbolcuları ekran başında takip etmek, siz evde otururken çok üzücü. Klaas-Jan Huntelaar, Rafael Van der Vaart, Wesley Sneijder, Nigel De Jong, Zlatan Ibrahimovic... Hepsi eski takım arkadaşlarım. Onları görüp, benim bu şu an bu seviyelerde olamadığımı farketmek tuhaf bir duygu".
 

Milliyet