''Bana Boğaz'da ev bul Kuyt''

''Bana Boğaz'da ev bul Kuyt''

Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sıralarında yer aldığı belirtilen Persie konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Sezon sonunda Manchester United'la yollarını ayırmaya hazırlanan golcü futbolcunun, çarsamba günü Dirk Kuyt'ı arayarak Fenerbahçe'yle ilgili çeşitli sorular sorduğu belirlendi. Edinilen bilgiye göre Kuyt, hem Feyenoord kulübünden hem de milli takımdan yakın arkadaşı olan Van Persie'ye, Fenerbahçe'den övgüyle söz etti. Telefon sohbetinin en çarpıcı yanı ise konuşmanın sonunda yasandı. Van Persie, "Eğer transferim gerçeklesirse ben de senin gibi Boğaz'da oturmak isterim. Manzarası gerçekten büyüleyici. Bu fikir bana heyecan veriyor" dedi ve esprili bir şekilde "Bana şimdiden Bogaz'da ev bul. Bu konuda rehberliğine ihtiyacım var" diye ekledi. Sakatlığı nedeniyle Manchester United'da son haftalarda forma giyemeyen 32 yaşındaki Van Persie ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Juventus ve Inter de ilgileniyor.
 
İTALYANLAR YAZDI


Tuttomercatoweb sitesi F.Bahçe'nin, Milan'ın ön liberosu Nigel De Jong ve M. United'in golcüsü Van Persie'yi alarak Devler Ligi'nde ses getireceğini yazdı.

Fotomaç