Balıkesirspor'da haciz son anda durdu

Balıkesirspor'da haciz son anda durdu

Manisa Büyükşehir Belediyespor'ya transfer olan Ali Öztürk'ün 320 bin TL alacağını tahsil etmek için haciz işlemi başlatması krize yol açtı.

Avukatlar tesislere gelip televizyon, klima, bilgisiyar gibi eşyalarla birlikte formalara haciz koymak istedi. Ancak, haciz işlemi bir miktar ödeme karşılığında durduruldu. Ali Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulüpten ayrılma ve haciz olaylarına açıklık getirdi. Başkan Feyyaz Çiftçi ise Ali'nin ayrılıkla ilgili sözlerinin gerçeği yansıtmadığını, icra yoluna giderek kulübü rencide etmek istediğini vurguladı.

Balıkesirspor forması altında amatör küme, 3'üncü Lig, 2'nci Lig, 1'inci Lig ve Süper Lig'de gol sevinci yaşayan tek futbolcu olarak kulüp tarihine geçtiği belirtilen Ali Öztürk, şöyle dedi: "Geçen sezon devre arasında ayrılmak istediğim söylendi. Oysa kadroda düşünülmediğimi onlar söyledi. Düğün yapmak için 30-40 bin TL için defalarca kapılarını çaldım, yardımcı olmadılar. 320 bin TL alacağımı istedim, 200 bin TL verip uzlaşmayı önerdiler. Avukatımla yapılan anlaşmada borcun 30'ar bin TL taksitle ödenmesi konusunda anlaşıldı ama düzenli olarak bir kez bu para yatırıldı. Avukatlar üç kez yeni protokol yapmak zorunda kaldı. Ben kulübüme haciz göndermedim, tam tersine haczi önlemeye çalıştım."
 
Başkanı Çiftçi ise Ali'nin avukatlarının daha önce kupalara haciz koyma girişimde bulunduklarını, bu kez formaları haczetmek istediklerdini belirterek, "Kulübü rencide edici bu davranış kabul edilemez" dedi. Ali'nin ayrılık süreciyle ilgili açıklamasını yalanlayan Çiftçi, şöyle dedi: "Biz Ali'ye 'Git' demedik. Sadece Fikret Yılmaz bu futbolcuyu yetersiz bulduğunu söyleyerek, Zeefuik'e alternatif bir golcü istedi. Ali de bunu duymuş bize geldi. 'Alacaklarımı verin gideyim' dedi. Bunun mümkün olmadığını, bir bonservis bedeli olması gerektiğini söyledik. Teklifleri de beğenmemiş, "Ben yata yata kazanacağım para için neden alt liglere gideyim" dedi. Sonra da kadroya giremeyince maçı başı yerine garanti para istedi."
 

DHA