''Balıkesir keyif verecek''

''Balıkesir keyif verecek''

Balıkesirspor'un yeni oyuncularından Nuno Andre, açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor'un yeni oyuncularından Nuno Andre, "İyi futbolculardan kurulu ididalı bir takım olduk. Futbolseverler, bizi izlemekten keyif alacak" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden  Balıkesirspor'un, Portekiz'in Sporting Braga Kulübünden transfer ettiği defans  oyuncusu Nuno Andre, iyi futbolculardan kurulu iddialı bir takım olduklarını belirterek, "Futbolseverler, bizi izlemekten keyif alacak" dedi.
 
Bayram tatilinin ardından sezon hazırlıklarının ikinci bölümüne kulüp  tesislerinde başlayan kırmızı-beyazlılar, sabah idmanını yaptı.
 
Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Balıkesirspor,  tesislere gelen taraftarlardan büyük destek görüyor. Taraftarlar, yeni  transferler Sercan Yıldırım, Nuno Andre, Vargas, Alanzinho ve diğer oyuncularla  fotoğraflar çektiriyor.
 
Türkiye'den başka kulüplerin de transfer listelerinde olmasına rağmen  Balıkesirspor'u tercih eden Nuno Andre, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım  arkadaşlarıyla uyum sorununu hemen aşıp iyi bir arkadaşlık ortamı  oluşturduklarını söyledi.
 
İddialı bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten Nuno Andre,  "İyi futbolculardan kurulu iddialı bir takım olduk. Futbolseverler, bizi  izlemekten keyif alacak. Hazırlık maçları ve kamp çalışmalarıyla kalan bir ayı  iyi değerlendirip lige güzel başlamak ve öyle devam etmek istiyoruz" diye  konuştu.