Bale'den James açıklaması

Bale'den James açıklaması
Güncelleme:

Gareth Bale, James Rodriguez'in gelişine en çok sevinenlerden biri...

Gareth Bale, Real Madrid'in 80 Milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in İspanya La Liga'yı seçmesinin sürpriz olmadığını söyledi.

Galli yıldız, "James harika bir transfer. Dünya Kupası'nda kalitesini gösterdi ve umarım Kolombiya'da yaptıklarını Real Madrid'de de yapar. Hangi sistemle oynayacağımıza ve kimin görev alacağına teknik direktörümüz karar verecek. Forma için çok iyi performans göstermek zorundasınız. Bunu herkes biliyor" dedi.

Geride kalan sezonun başında Tottenham'dan 100 Milyon Euro bedelle RealMadrid renklerine bağlanan ve rekoru eline geçiren Bale, 44 resmi maçta görev almış ve 22 gol atıp 19 da asist yapmıştı.

25 yaşındaki futbolcu, James Rodriguez'in yanı sıra Toni Kroos ve Luis Suarez'in de La Liga'yı seçtiğini anımsatarak, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ile birlikte dünyanın en iyilerinin İspanya'da olduğunu söyledi.

Elit futbolcuların artık La Liga'yı tercih ettiğini belirten Gareth Bale, "İspanya La Liga en heyecanlı lig ve dünyanın en iyi oyuncuları burada oynuyor. Barcelonaveya Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde ya finale kalıyorlar ya da kazanıyorlar.İngiltere Premier Lig de çok iyi ancak dünyanın en iyi futbolcuları artık La Liga'yı tercih ediyor. Gerçekten bu ligin içinde olmak harika" şeklinde konuştu.