''Bahaneye yer yok''

''Bahaneye yer yok''

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçı öncesi oyuncularını uyardı.

Öğrencilerine rakibin üst sıralara tırmanmak istediğini aktaran Şenol Güneş, “Seyirci avantajını arkalarına alarak, bize sıkıntılar yaratabilirler. Kiev maçından sonra dinlenme zamanımız olmadı. Önemli eksiklerimiz var ama böyle bahanelerimiz olmamalı. Araya üç puanla girmeliyiz” dediği öğrenildi.

Süper Lig’in 6. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş maçın zor geçeceğini söyledi.

Müsabaka öncesi futbolcularına uyarılarda bulunan deneyimli teknik adamın “Rakibimiz, puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor. Şu an için Çaykur Rizespor çok önemli süreçten geçiyor. Böylesi durumlar, rakibin motivasyonunu daha da artırır. O nedenle, oyun disiplinini elden bırakmayın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Maçta rakip takımın oyuncularının, sahada ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekleyen Güneş, “Çaykur Rizespor’un başında, tecrübeli bir teknik adam var. Seyirci avantajını da arkasına alarak, bize sıkıntılar yaratabilirler. Dinamo Kiev maçından sonra fazla dinlenme zamanız olmadı. Önemli eksiklerimiz var ama sahada böyle bahanelerimiz olmamalı. Milli araya üç puanla girmemiz gerek” diyerek oyuncularını uyardı.

Bu sezon ligin geçen seneden daha da zor geçeceğini belirterek böylesine deplasmanlarda puan kaybedilmemesini söyleyen Şenol Güneş, “Sizden isteğim pas oyunu oynayın. Gereksiz yere çalımlar atmayın. Rakip kaleye paslaşarak gidin. Bireysel oynarsanız, hem çok yorulursunuz hem de hata yapma riskiniz artar” dediği vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına Dinamo Kiev beraberliğini unutmalarını söyledi. Bir an önce lige odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

Milliyet