Babel'den olay tweet ! ''Göğüslerini büyütmelisin...''

Babel'den olay tweet ! ''Göğüslerini büyütmelisin...''
Güncelleme:

Ryan Babel, Twitter'dan kendisini eleştiren kadın bir Liverpool taraftarına tacizvari ifadeler kullandı.

Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ain'de forma giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel, Twitter'dan kendisini eleştiren kadın bir Liverpool taraftarına tacizvari ifadeler kullandı.

Ryan Babel, Twitter'dan kendisini eleştiren kadın bir Liverpool taraftarına tacizvari ifadeler kullandı.
 
28 yaşındaki yıldız, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'in takıma defansfi bir futbol oynattığını haberleştiren bir gazetenin linkini paylaşarak "Hmm" şeklinde tweet attı. Sonrasında bu tweete cevap veren bir kadın Liverpool taraftarı Rafael Benitez'i Ryan Babel ile kıyaslayarak "Neden ondan bu kadar nefret ediyorsun? Sen Twitter'dan takipçilerine Whatsapp'ta eklemeleri için yalvarırken o Real Madrid'i çalıştırıyor." dedi.
 
Bunun üzerine bu tweete cevap veren Hollandalı yıldız futbolcu, "Bence futbol konuşmayı bırakıp, göğüslerini büyütmeye konsantre olmalısın. Sen bir kızsın ve çizgini aşma. Erkek kardeşin ya da erkek arkadaşın bu yorumu yaparsa o zaman tartışabiliriz." ifadelerini kullandı.
 
Twitter'da yaşanan bu konuşma sosyal medyada olay yarattı. İngiliz medyası, bu konuşmayı "cinsiyetçilik" olarak değerlendirdi ve ünlü futbolcuyu ağır bir şekilde eleştirdi.
 
Ryan Babel, Liverpool'da oynadığı dönemde hocası Benitez'in oyun felsefesini ve tercihlerini eleştiren ifadeler kullanmış; bu ifadeler İngiliz medyasında sıkça gündeme gelmişti. 28 yaşındaki futbolcu, yaz başında Real Madrid ile anlaşan teknik adam için, "Benitez Real'e mi?, O Ronaldo'yu iyi bir savunmacı yapacaktır." şeklinde bir tweet daha atmıştı.