Aziz Yıldırım'ın yumruk yumruğa kavga etti

Aziz Yıldırım'ın yumruk yumruğa kavga etti

Aziz Yıldırım'ın yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edildi

İddiaya göre olay şöyle gelişti; İbrahim Tüfekçi'nin soruları karşısında ‘çok rahatım' dedikten sonra küfür ettiği belirtilen Aziz Yıldırım, ayağa kalkarak Tüfekçi'ye yumruk attı.

Aziz Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği ve yanındaki 7-8 kişinin Tüfekçi'ye sözlü ve yumruklu saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Daha sonra araya giren güvenlik görevlileri Tüfekçi'yi uzaklaştırdı.

İŞTE O KAVGADAN GÖRÜNTÜLER - FOTO-GALERİ

Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini söyleyen İbrahim Tüfekçi, Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun. Terbiyeli olmak lazım" dedi.

SORMASAYDIM KENDİMİ İNKAR EDİRDİM

İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını şöyle anlatt: "Kupamızın alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım."

Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Öte yandan görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Tüfekçi'ye "Terbiyesiz herif" dediği duyuluyor.

TÜFEKÇİ'DEN İLGİNÇ PAYLAŞIM

1461 Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi, olay sonrası şu tweeti attı:

1409725887759.jpg

 

HT Gazete