Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama!

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama!

Aziz Yıldırım, Soma'ya yardım için oynanacak maçlarda, taraftarların statta karışık oturacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 8 Ağustos'ta Soma'ya yardım için oynanacak maçlarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea taraftarlarının statta karışık olarak oturacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce'deki Fenerbahçe-Sepahan maçından önce önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea arasında 8 Ağustos'ta Soma'ya yardım için Kadıköy'de oynanacak maçlarda taraftarların karışık oturacağını söyledi.

"BİR İLKİ BAŞLATMIŞ OLACAĞIZ"

Aziz Yıldırım ayrıca, "Bu maçla birlikte hazırlık dönemi bitmiş oluyor. Bu dönem içerisinde bu sene ilk defa basın mensuplarıyla kulüp ilişkilerinin iyi olduğunu gözlemledim. Size teşekkür ediyorum. 8 Ağustos tarihinde Chelsea, Fenerbahçe, Beşiktaş kulüpleri Soma'ya yardım amacıyla 45'er dakikadan bir maç yapacak. Bu maça yalnız seyirci yönünden önem verdiğim için bizzat benim ağzımdan duymanızı istedim. Bu maçta İngilizler, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarları hepsi karışık oturacaklar. Ve ilk defa bu maçla beraber başlatmış olacağız. Bunun için siz basın mensuplarından da destek bekliyoruz. Bir şenlik havasında Soma'ya yardım gerekçesine uygun bir maç olması için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancı oyuncular için bazı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Aziz Yıldırım, "Yabancı oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bazı kulüplerle görüşmeler var, onları da vereceğiz" dedi.

Transfer yapmayacaklarını tekrarlayan Aziz Yıldırım, "Hiçbir oyuncu transferi yapmayacağız, bunu bir kez daha tekrar ediyorum. Kadromuz yeterlidir, bu kadroyla devam edeceğiz" dedi.

DHA