Aziz Yıldırım'dan 3 yıldıza uyarı

Aziz Yıldırım'dan 3 yıldıza uyarı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, kart konusunda tüm takıma ültimatom verirken, 3 yıldızın üzerine yoğunlaştı.

'TAKIMA ÖNDERLİK YAP' EMRE:

"Sakatlığın vardı, anladık. Tam olarak iyileş ve bu takımın sana ne kadar ihtiyacı olduğunu göster. Sinirlerine en çok hakim olması gereken isimlerden biri sensin. Bu maçta kesinlikle sinirlenmemeni, rakibi, hakemi boş yere tetikleyici davranışlarda bulunmamanı istiyoruz. Takıma sen önderlik yapacaksın. O yüzden herkes seni örnek alsın."

'ÖNEMİNİN FARKINA VAR' CANER:

"Saçma sapan bir nedenle gördüğün sarı kart sonrası cezalı duruma düştün. Konya'da bu yüzden taşlar yerinden oynadı. Kadlec mecburen 11'e girdi; Alves kontenjana takıldı! Böyle olunca da puan kaybettik. İsmail Hoca biraz da senin yüzünden eleştirildi! Bu maçta kesinlikle senden hata istemiyoruz. Takım için ne kadar önemli olduğunun farkına var. Seni sinirlendirmeye, tuzağa düşürmeye çalışacaklar. Tuzağa düşersen bu hepimizi yakar.Herkese de pahalıya mal olur."

'BOŞ YERE CEZA ALDIN' VOLKAN:

"Hakemler Emre ve Caner'in dışında senin de davranışlarını takip edecek.Galatasaraylı oyuncular da seni tahrik edecek. Zaten 4 maç boşu boşuna ceza aldın. Sen kadroda olsan, takım arkadaşların kendilerine daha güvende hissederdi. Kaybedilen bu 5 puanda senin de payın var. Senin de kaybedilen puanlardan sonra canın yanmıştır.'Ben olsam bu puanları kaybetmeyebilirdik' demişsindir. Artık sinirlerine hakim ol, tuzağa düşme. Bu maçta kesinlikle hata yapmayın. Gözümüz üzerinizde."

HT Gazete