Aziz Yıldırım'a Emenike protestosu

Aziz Yıldırım'a Emenike protestosu
Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker ile Unicaja Malaga arasında oynanan THY Avrupa Ligi Top 16 turu maçında taraftarlar Emenike'ye göndermede bulundu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu’ndaki 12. maçında İspanyol ekibi Unicaja Malaga’yı konuk ederken, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile futbol takımı teknik direktörü İsmail Kartal maçı beraber izledi.

Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala başkan Yıldırım, İsmail Kartal’la birlikte salona geldi. Fenerbahçe kenar yönetiminin arkasında bulunan tribünde maçı izleyen Yıldırım ve Kartal’a, sarı-lacivertli yönetici Yalçın Haker ile futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya eşlik etti.

Taraftarlardan tepki

Taraftarlar, salona gelen Yıldırım ile Kartal’a alkışlar ve tezahüratlarla destek verdi. Bir grup sarı-lacivertli taraftar, Yıldırım ve Kartal’ın salona gelmesinden kısa bir süre sonra, Beşiktaş derbisinde gelen tepkiler üzerine formasını çıkararak oyunu bırakmak isteyen Emenike’ye göndermede bulunarak, "O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" tezahüratında bulundu.

Aziz Yıldırım'a Emenike protestosu - Resim : 1

AA