Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'a şok !

Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'a şok !

Fenerbahçe-Bursaspor maçının öncesinde ve sonrasında sarı-lacivertli bir grup taraftar Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ı protesto etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe sahasında hiç beklemediği bir skorla karşılaşırken, Bursaspor'un 84. dakikada Şamil Çinaz ile attığı 3. golün ardından sarı-lacivertli tribünlerden "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, 83. dakikada oyunun gidişatını değiştirmek adına Raul Meireles'i oyundan alarak yerine Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna sokması da tribünlerde büyük tepkiye neden oldu.

Maç öncesi de tepki vardı

Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşması öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önüne gelen bir grup sarı-lacivertli taraftar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunu protesto etti.

Yoğurtçu Parkı'ndan statta bulunan kulüp binasına yürüyen taraftarlar, Yıldırım ve yönetim aleyhinde tezahüratlar yaptı. Polisin de güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte bazı taraftarlar kulüp binasına yakın bölüme doğru pet şişe attılar. Grup daha sonra Kızıltoprak yönüne doğru ilerleyerek dağıldı.