Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'e şok

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'e şok

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek, Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Ayrıca Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu sportmenliğe aykırı hareketi; Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım da aynı maçtaki hakareti nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği,  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun  Özbek'i, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
 
TFF'den yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in  sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya gönderildiği bildirildi.
 
Hukuk Müşavirliğinin Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,  futbolcusu Sercan Yıldırım ve kulüp idarecisi Suat Paçacı, Çaykur Rizespor'un  teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'un futbolcusu Douglas Franco  Teixeira ile kulüp görevlisi Mesut Kabahasanoğlu'nu çeşitli nedenlerden dolayı  kurula sevk ettiği duyuruldu.
 
Fenerbahçe, Antalyaspor, Bursaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın da  PFDK'ya gönderildiği kaydedildi.