Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında buzlar eridi

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında buzlar eridi

Aziz Yıldırım ile eski yönetici Ali Koç'un arasının bozuk olduğu, Koç'un bu nedenle artık maçlara gelmediği öne sürülmüştü...

“Aziz Yıldırım’dan sonraFenerbahçe’nin başkanı olacak” yorumları yapılan eski yönetici Ali Koç’un son dönemde başkanla arasının bozulduğu öne sürülmüştü. Bunun kanıtı olarak, Ali Koç’un kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başlattığı Adalete Fener Yak kampanyasının ardından şike davasında yeniden yargılama süreci başlamasına rağmen Aziz Yıldırım’ın teşekkür yazısında Koç’un adını anmaması gösterilmişti. Ayrıca daha önce futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarına sık sık giden Ali Koç’un son dönemde statta ve salonda pek görünmemesi de ‘araları bozuk’ iddialarını güçlendirdi. Ancak ikili arasında buzlar erimeye başladı.

Düğünde özel teşekkür

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden kadın voleybol takımının şampiyonluğu sonrası tebrik mesajı yayınlanmış, sponsor olan, Koç Grubu’nun markası Grundig’den bahsedilmemişti. Ancak Aziz Yıldırım hemen ertesi günü basın toplantısında Koç Ailesi’ne özel olarak teşekkür etti. Son olarak Yıldırım ile Koç, Selçuk Şahin’in düğününde bir araya geldi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Aziz Yıldırım ve Ali Koç, gece boyunca samimi bir şekilde sohbet etti. Yıldırım’ın buradaki sohbette Ali Koç’a voleybola olan desteği nedeniyle bir kez daha teşekkür ederek, “Hedefte Avrupa şampiyonluğu var. Desteğinin devam etmesini bekliyoruz” dediği öğrenildi.

Fanatik