Aziz Yıldırım menajeri ile anlaştı !

Aziz Yıldırım menajeri ile anlaştı !

Aziz Yıldırım, Feghouli'nin menajeri ile temasa geçti ve yıldız isim için prensipte anlaştı.

Diego'dan verim alamayan ve o bölgede son 3 maçtır Nani'yi oynatan Fenerbahçe'de yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı.
 
Geçen yıldan bu yana istenen Sofiane Feghouli ve menajeri ile yeniden temasa geçildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Başkan Aziz Yıldırım , Feghouli'nin menajerini İstanbul'a davet etti ve prensipte el sıkışıldı.
 
27 yaşındaki Sofiane Feghouli için Kulübü Valencia geçen sene 10 Milyon Euro istiyordu. Fenerbahçe 8'e kadar çıkmıştı. Ancak Zidane'a benzetilen ve hem kanatta hem de 10 numara mevkiinde başarılı olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Avrupa kupalarında mücadele ettiği için geçen sezon takımında kalmayı tercih edip sözleşme uzatmıştı. Ancak Valencia'daki yeni sezon Feghouli'ye yaramadı. Burada mutsuz olan futbolcu Fenerbahçe'nin teklifine daha sıcak bakıyor ve yapılan ilk görüşmenin de olumlu sonuçlandığı yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtiliyor.
 
Öte yandan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları doğrultusunda Abdoulaye Ba, Meireles ve Mehmet Topuz gibi isimlerle sözleşme yenilenmeyecek.