Aziz Yıldırım ile tartışan savcı Galatasaraylı çıktı !

Aziz Yıldırım ile tartışan savcı Galatasaraylı çıktı !

Aziz Yıldırım ile tartışan spor savcısı Mustafa Şeran'ın Twitter profilinde, "Cumhuriyet Savcısı & Galatasaray" ibaresi yer alıyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın,Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Antalya Spor Savcısı Mustafa Şeran ile yaşadığı gerginlik gündeme bomba gibi düştü...

Yıldırım'la tartışan Şeran'ın kişisel Twitterhesabına girilince profil kısmında, "CumhuriyetSavcısı & Galatasaray" ibaresi yer alıyor.

Savcı Şeran, Antalya Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce cep telefonuyla çektiği tribün görüntüsünü Twitter'dan paylaşıp, "Biz hazırız... Söz futbolda, futbolcularda" ifadesini kullandı.

1-20160527144105.jpg

7 Mayıs'ta Galatasaray Kulübü'nün Anneler Günü ile ilgili görselini retweet eden Şeran, Türkiye Kupası maçı sonrasında, "17. kez Türkiye Kupası'nı kazanan GALATASARAY futbol takımını kutluyorum" yazan bir tweete retweet etti.

Bu arada Fenerbahçe yöneticileri, savcı Mustafa Şeran'ın geçmişte Fenerbahçe aleyhine yazdığı tweetleri silmeye başladığını, bu nedenle hukukçuları harekete geçirdiklerini söylediler.

2-310.jpg

Yönetim kurulu üyesi Cenk Başak ise, savcı Şeran ile neden tartıştıklarını şöyle anlattı:

"Volkan Şen Galatasaraylı bir futbolcu tarafından düşürüldü. Hakem buna faul düdüğü çalmayınca bazı yönetici arkadaşlarımız 'Allah belanı versin' diye tepki gösterdi. Sporsavcısı da bu sözlere sert çıktı ve tartışma başladı."

Hürriyet