Aziz Yıldırım futbolculara veda etti

Aziz Yıldırım futbolculara veda etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu sabah Fenerbahçe'nin Samandıra'daki antrenmanına gitti.

Fenerbahçe'de bu sabah Samandıra'da Aziz Yıldırım futbolculara veda etti. Antrenmana giden Aziz Yıldırım futbolculara kısa bir konuşma yaptı.

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım Samandıra’da futbolculara bir konuşma yaparak derbi maçta başarılar diledi.  Aziz Yıldırım, bu sabah yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ile birlikte Fenerbahçe’nin Samandıra’daki antrenmanına gitti. Futbolcularla konuşmalar yapıldı.

Yargıtay'ın kararı sonrası "“Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim." diyen Aziz Yıldırım antrenmanda tüm futbolcuları yanına toplayarak 'Hakkınızı helal edin' diyerek veda ettiği öğrenildi.

Yıldırım, derbi maçla ilgili inancını dile getirdi ve oyunculara kazanacaklarına inandığını, kendilerinin de inanmasını söyledi. İlhan Ekşioğlu ile birlikte futbolculardan iyi futbolla kazanmalarını isteyen Aziz Yıldırım’ın son olarak "hakkınızı helal edin" dediği ve bunun olası bir veda anlamına gelebileceği şeklinde yorumlandı.

Milliyet