Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak mı ?

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak mı ?

Fenerbahçe'de gözler 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 9 Ekim Cuma günü vereceği karara çevrildi...

Bu duruşmada mahkeme heyetinin kararı açıklaması bekleniyor. Tamamen veya kısmi beraat kararları çıkabilir.

3 Temmuz süreciyle ilgili yeniden yargılama davasında savcı, mütalaasında, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu için önceki hükümlerin iptalini ve beraat talep etti.
 
Şimdi gözler 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 9 Ekim Cuma günü vereceği karara çevrildi. Bu duruşmada mahkeme heyetinin kararı açıklaması bekleniyor. Tamamen veya kısmi beraat kararları çıkabilir.
 
Aziz YILDIRIM: "Mahkemenin bittiği gün genel kurul kararı alacağım"
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, mahkemenin bittiği gün genel kurul kararı alacağını söylemişti. Yıldırım, 27 Mayıs'ta düzenlediği basın toplantısında şöyle konuşmuştu: "Mahkeme olumsuz yönde karar verirse Fenerbahçe Yönetimi'nden istifa ederim. Bu lekeyi Fenerbahçe'ye taşıtmam. Mahkemenin bittiği güne kadar başkanlık yapacağım. Mahkeme lehimize sonuçlansa da aleyhimize sonuçlansa da bırakacağım. Mahkemenin bittiği gün genel kurul kararı alacağım."
 
Hesaplaşma zamanı
 
"Mahkeme olumlu karar verise Avrupa'da ve Türkiye'de tüm hesaplaşmalarımızı yapacağız" diyen Aziz Yıldırım, tek bir amacının olduğunu ve hem kulüp hem de yöneticiler üzerindeki atılı ithamları temizleyeceğini söylemişti. Mahkemeden sonra kongre kararı alacağını belirten Yıldırım'ın sonraki gelişmeler üzerine bir süre daha başkanlık yapması ve hesaplaşmasını bitirmesi bekleniyor.

DHA