Aysal sert konuştu !

Aysal sert konuştu !

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal,Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle futbolcularını kutladı PFDK için de sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal,Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 yenen futbolcularını kutladı.

GSTV'ye telefonla bağlanan Aysal, derbi maçı öncesi takımla yaptığı görüşmeyi hatırlatarak, "Futbolcularıma yaptığım ziyaretim sırasında 'bu maçı kendiniz için, Galatasaray için, ama birazcık da benim için kazanın' demiştim. Onlar bu ricamı geri çevirmediler. Bütün Galatasaraylıları kutluyorum" dedi.

"GALATASARAY'A UYGULANAN SENARYO YANLIŞ" 

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevk edilmesi nedeniyle maçı statta izleyememesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Ünal Aysal,"Federasyona bir kere daha kırıldım. Galatasaray'a karşı uyguladıkları senaryo ve politika son derece yanlış. Ben bugün varım yarın yokum. Koskoca camiayı karşılarına almaları gerçekçi sayılmaz" ifadelerini kullandı.

Telefonla bağlandığı sırada kanalın stüdyosunda açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz'ı da kutlayan başkan Aysal, "Benim bulunduğum 3,5 sene içinde gösterdiği başarıyı inşallah bundan sonra da gösterecek. Bütün takım arkadaşlarının da aynı şekilde başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Aysal, Galatasaray'daki başkanlık görevinden yakın zamanda ayrılacağını ancak kulübe hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.