Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye !

Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye !

Aziz Yıldırım, Futbol Zirvesi organizasyonunda Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün Haliç Kongre Merkez'inde düzenlenen Futbolun Zirvesi organizasyonunda tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman ve eski kaptan Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşen 2. Futbol Zirvesi'nde çok anlamlı bir fotoğraf verdi. Yıldırım, gelecek sezon takımı emanet edeceği Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel ile aynı karede yer aldı. Yıldırım'ın gelecek sezonki planı iste ortaya çıktı...

İkili, çok uzun bir aradan sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Yıldırım'la Kocaman'ın sohbetine Emre ve Volkan da eşlik etti. Emre'yi başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'la yan yana görenler ise meraklandı. Gerçek ise ortaya çıktı...

EMRE BELÖZOĞLU DÖNÜŞÜ ONAYLADI

Fotoğraf aslında Yıldırım'ın büyük planının bir özetini yansıtıyordu. Yeni sezonda takımı Kocaman'a teslim edecek olan sarı-lacivertli başkan, eski kaptan Emre Belözoğlu'nu da yuvaya dönüş için ikna etti. Kocaman da bu dönüşü onayladı. Takıma ağabeylik yapacak olan Emre, kaptanlığı da Volkan Demirel'den devralıp Aykut Kocaman'ın saha içindeki yardımcısı olacak..

TRANSFER GARANTİSİ

Milli futbolcu, en az bir sezon daha futbol oynayıp, sonrasında ise kulüp içinde yeni bir göreve soyunacak. 4'lü sohbette gelecek planlaması ile ilgili ayrıntıların konuşulduğu öğrenilirken, başkan Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi yeniden ayağa kaldırmak için öz evlatlarıyla çıktığı yeni yolda bundan sonra hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı vurgulandı. Yıldırım'ın, finansal fair play ölçüleri içinde Kocaman'a istediği her oyuncuyu alma sözü verdiği de gelen haberler arasında yer aldı..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Volkan Demirel'le devam etmek istemediği haberleri basına yansımıştı. Futbol Zirvesi'ndeki 4'lü fotoğraf, bir anamda bu iddiaları yalanladı. Başkanın, Volkan'ın sözleşmesini en az bir yıllığına daha uzatacağı öğrenildi.

EMRE "İNŞALLAH" DEMEKLE YETİNDİ

Öte yandan Eski kaptan Emre, katılımcılardan birinin, "İnşallah gelecek sezon Aykut hocayla yeniden F.Bahçe'de olursun" temennisine, "İnşallah" demekle yetindi. Kocaman ise F.Bahçe sorularına sessiz kaldı.

Fotomaç - Sabah