Aykut Kocaman için oynayacaklar !

Aykut Kocaman için oynayacaklar !

Atiker Konyaspor’da son dönemde en çok tartışılan konu teknik direktör Aykut Kocaman’ın geleceği...

Aykut Kocaman, kendisinden yeni sözleşme bekleyen yönetime kararını, Başakşehir maçından sonra bildirecek. Tecrübeli hocanın kalmasını isteyen oyuncuların tek hedefi ise bu görüşme öncesi zafer elde edip ayrılık fikrini değiştirmek!

 Yeşil-Beyazlılar’ın kontratını iki yıl daha uzatmak istediği tecrübeli hoca, “Kararımı iki hafta sonra bildireceğim” demişti. Konyasporlu taraftarların sabırsızlıkla beklediği süre geçti, gözler Kocaman’a çevrildi.

Başarılı teknik adamın yeni sözleşme önerisini kabul etmeyeceği kulislerde yüksek seslerle konuşuluyor, yönetime yanıtını ise pazar günkü Başakşehir maçından sonra vermesi bekleniyor. Hocalarının kulüpte kalmasını çok isteyen futbolcular ise bu kritik karşılaşmadan mutlaka zaferle ayrılıp yeniden üst sıralar için iddialı hale gelmek, üzdükleri hocalarının gönlünü almak istiyor.

İmzayı hocaya göre atmışlardı

Başakşehir maçı sonrasında yönetimle bu konuda masaya oturacak ve muhtemelen ret cevabı verecek olan Kocaman’ı caydırmak isteyen futbolcuların aralarında zorlu Başakşehir randevusu için galibiyet yemini ettikleri öğrenildi. Hatırlanacağı üzere sezon başında Ali Çamdalı, Ali Turan; sonrasında Ömer Ali gibi takımın önemli isimleri Kocaman kaldığı için sözleşmelerini uzatmıştı.

Fanatik