Ayhan Akman ilk idmanına çıktı

Ayhan Akman ilk idmanına çıktı

Karşıyaka ile anlaşan Ayhan Akman, teknik direktörlük kariyerinin ilk idmanına bugün çıktı.

Akman, “Hedefimiz ilk önce play-off. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Mazeretimiz yok” ifadelerini kullandı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Karşıyaka'da, teknik direktör Yusuf Şimşek’in ani bir kararla takımdan ayrılmasının ardından bu görev için Karşıyaka ile anlaşan Ayhan Akman, ilk idmanına çıktı. Teknik direktörlük kariyerine bugün takımın başında yer aldığı çalışmayla başlayan Ayhan Akman, “İnşallah hem benim için hem de cami için hayırlısı olur. Önümüzde çok önemli, kazanılması gereken bir maç var. Bunu biliyoruz, oyuncularla da paylaştık. Bu maçın hazırlıklarına bir an önce başlayacağız. Hedeflerimize ulaşmak için her şeyi yapacağız” dedi.
 
“İLK HEDEFİMİZ PLAY-OFF”
Takımda bazı sıkıntıların olduğunu ve bu sıkıntıları bildiğini anlatan çiçeği burnunda antrenör, “Bu sıkıntıları bilerek buraya geldik. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunlar bir mazeret değil. Zaman içerisinde bu sıkıntıları zaten bütün takımlar yaşıyor. O yüzden, bu sıkıntıları bir daha konuşmanın manası yok. Tüm konsantrasyonumuzu başarılı olabilmek, hedeflere ulaşabilmek için kullanacağız. Hedefimiz de ilk önce play-off’a kalabilmek, ondan sonra olabiliyorsak şampiyon olmak” diye konuştu.

Takımdaki oyuncular hakkında çok bilgi sahibi olmadığını da ifade eden yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu, futbolcuları tanımak için yoğun mesai harcadığını söyledi.
Fatih Diniz başkanlığındaki yönetim kurulunun da tam kadro izlediği idmanda, ısınma hareketlerinin yanı sıra, dar alanda top kapma çalışması yapıldı.