Atletico'da Arda Turan sevinci !

Atletico'da Arda Turan sevinci !
Güncelleme:

Kasığındaki ağrıları nedeniyle yaklaşık 20 gündür sahalardan uzak olan Arda Turan, takımla birlikte çalıştı.

Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk  maçında, 22 Nisan Salı günü Chelsea ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını  sürdürdü.
 
Madrid ekibi, Vicente Calderon Stadı'nda, teknik direktör Diego  Simeone yönetiminde gerçekleşen antrenmanda tam kadro çalıştı.
 
Devler Ligi'nde Barcelona ile 1 Nisan'da oynanan çeyrek final ilk  karşılaşmasında kasığında ağrı hissederek oyundan çıkan ve o tarihten bu yana  sahalardan uzak kalan Arda Turan da antrenmanda yer aldı. Arjantinli teknik adam,  Arda'yı Chelsea maçında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 ile birlikte  çalıştırdı. 
 
Diğer yandan, Arda'nın antrenman sırasında sık sık kasıklarını tuttuğu  ve ağrılarının olduğu gözlendi. 
 
"Tarih yazmak için ideal bir zaman" 
 
Atletico Madrid'in başarılı orta saha oyuncuları Diego ve Gabi,  antrenman sonrasında basın mensuplarına Chelsea maçıyla ilgili değerlendirmelerde  bulundu.
 
Takım olarak Chelsea maçına iyi konsantre olduklarını ve finale kalmak  istediklerini belirten Gabi, "Tarih yazmak için ideal bir zaman" ifadesini  kullandı. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan takımlar arasında bütçesi en az  olan kulübün Atletico Madrid olmasının hatırlatılması üzerine Gabi, "Kulüp olarak  daha az bütçemiz olabilir ama heyecanımız hepsinden fazla" cevabını verdi.  İspanyol futbolcu ayrıca, Atletico Madrid taraftarının diğer takımların  taraftarlarından farklı olduğunu kaydederek, "Bizim en büyük gücümüz  taraftarımız. Sahada bizimle birlikte oynuyorlar" değerlendirmesinde bulundu.
 
Madrid ekibinin Brezilyalı futbolcusu Diego ise finale  kalabileceklerine inandıklarını ifade ederek, "Yarı finale geldikten sonra artık  tüm takımların şansları eşit. Favori yok. Chelsea çok güçlü, hızlı oynayan bir  takım ama biz turu geçeceğimize inanıyoruz. Takımdaki inanç çok üst düzeyde" diye  konuştu. Atletico Madrid'in ligde adım adım şampiyonluğa gitmesi ve Şampiyonlar  Ligi'nde yarı finale yükselmesinin üzerlerinde bir baskı yaratıp yaratmadığı  yönünde gelen bir soruya Diego, "Tam tersine. Çok rahatız ve mutlu sona ulaşmak  istiyoruz" cevabını verdi.