Atınç Nukan iki yıl sonra golle buluştu

Atınç Nukan iki yıl sonra golle buluştu

Akhisar Belediyespor maçına ilk 11'de başlayan Atınç Nukan, performansıyla göz doldurdu.

Dusko Tosic’in yokluğunda Mitroviç’i dinlendirerek Akhisar Belediyespor maçına ilk 11’de başlama şansı yakalayan stoper Atınç Nukan, bu fırsatı oldukça iyi kullandı.

En son Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a karşı forma giyme şansı bulan genç savunmacı, özellikle maçın ilk yarısında iki önemli Akhisar pozisyonunda atağın başlamasına engel olan isim oldu. Etkili futbolunu bir de golle süsleyen Atınç, Beşiktaş formasıyla ilk kez golle tanıştı. Yetenekli oyuncu, son golünü 21 Ocak 2015’te kupada oynanan Adana Demirspor’a karşı kaydetmişti.

Maç sonu konuşan Atınç, “Gol attığım için çok mutluyum ama daha önemlisi maçı kazandığımız için mutluyum. Olcay ağabeyden mesaj gelmiş, ‘Golden sonra anneni gördüm çok duygulandım’ demiş. Ben de şimdi o anı gördüm, duygulandım” dedi.

Hutchinson yine coştu

Beşiktaş’ın maestrosu Atiba Hutchinson, dün Akhisar karşısında yine işbaşındaydı. 34 yaşına  rağmen orta alanda sergilediği etkili futbol ile galibiyetin mimarlarından olan Atiba, 89 pasın 84’ünde isabet bularak bu alanda sahanın en iyisi oldu. Ayrıca  ilerleyen yaşına rağmen yıldız futbolcu, maçı 2 adam geçme, 2 top kapma ile geceyi tamamladı. Atiba, bu sezon pas isabeti oranlarında yüzde 94.7 ile Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor. 

Ryan Babel’i hırs bastı

Şenol Güneş’in Akhisar Belediyespor karşısında sol kanatta şans tanıdığı Ryan Babel, kötü başladığı maçı dakikalar ilerledikçe artan performansıyla tamamladı. Genelde atakları Quaresma’nın yer aldığı sağ kanattan yapmayı tercih eden Kartal’da sık sık içeri kat etme şansı bulan Hollandalı, 4 şut girişiminin 3’ünde isabet buldu. 30 yaşındaki futbolcu ayrıca zaman zaman orta alana kadar gelerek takım halinde kurulan baskı alanına yardım ederek her mevkide olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kaptan Oğuzhan geri döndü

Avrupa Ligi’nde İsrail deplasmanında oynanan Hapoel Beer Sheva mücadelesinde hocası Şenol Güneş’ten kesik yiyen ve yerini Necip Uysal’a kaptıran kaptan Oğuzhan Özyakup’un dönüşü muhteşem oldu. Akhisar Belediyespor karşısında maça kolunda pazu bandıyla çıkan 24 yaşındaki orta saha, yakaladığı yüksek pas isabetiyle dikkat çekti. Maç boyu Atiba ile uyumu da oldukça iyi olan genç oyuncunun bu performansıyla birlikte hafta içinde Hapoel Beer Sheva ile oynanacak rövanş maçında ilk 11’de olması bekleniyor.

Fanatik