Atiba'ya övgü yağdı !

Atiba'ya övgü yağdı !

Beşiktaş'ın Kanadalı ön liberosu, Kayseri maçı sonrası otoritelerin büyük övgüsünü aldı.

Beşiktaş, Süper Lig’de önceki gün Kayserispor’u 4-0 yendi ve futboluyla da beğeni topladı. Medyada bu farklı galibiyetin ardından en çok övgü toplayan isimlerin başında da Kartal’ın Kanadalı dinamosu Atiba Hutchinson geldi. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahada basmadık yer bırakmayan 33 yaşındaki futbolcu için otoriteler methiyeler düzdü... İşte Atiba ile ilgili öne çıkan yorumlar: 
 
Rıdvan Dilmen (Ntvspor)
“BEŞİKTAŞ 13 kişiyle oynuyor, rakipleri 11 kişiyle... Atiba 3 kişilik oynuyor. Hem kendisi oynuyor hem de 2 tane yardımcısı var, onlar da kendisi. Pozisyonlara bakın her yerde. Marcelo neden bu kadar rahat, İsmail nasıl gidiyor. Çünkü Atiba döneni alıyor.”
 
Sinan Engin (Beyaz TV)
“SEZON sonunda Beşiktaş şampiyon olursa bütün takım arkadaşları şampiyonluk primleriyle Atiba’ya güzel bir araba alsınlar. 10’ar bin dolar verseler güzel bir araba hediye edebilirler. Atiba’ya herkes teşekkür etmeli ve maddi olarak da bir şey yapmaları lazım. Herkesin kademesine koşuyor. Müthiş oynuyor.” 
 
Metin Tekin (Sabah)
“MAÇI statta izleme şansım oldu. Bir kere daha Atiba’nın performansına gerçekten hayran kaldım. Bu kadar az top kaybıyla bu kadar çok top kazanmak hakikaten çok önemli bir meziyet. Evet Oğuzhan gol attı, evet Sosa üretti ama Atiba bütün bu üretkenliği yaratan adamdı.”
 
Ali Gültiken (HaberTürk)
“ATIBA’YA Beşiktaş’ın görünmeyen değil, görünen kahramanı olarak yine şapka çıkarttık. Her zamanki gibi doğru yerde, doğru pozisyonda, doğru işler yapan bir oyuncu olarak takımın sigortası olmaya devam ediyor.”

Vatan