''Arsenal'e 9 gol atabiliyorlar mı?''

''Arsenal'e 9 gol atabiliyorlar mı?''

Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili, 9-1’lik tarihi maçın ardından konuştu.

Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili, “Arsenal'li oyuncular da böyle tweetler atsa, hırslanıp onlara da 9 gol atacaklar mı” diyerek Galatasaray'ı eleştirdi.

Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili, 9-1’lik tarihi maçın ardından konuştu. 9 gole çok üzülmediklerini belirten Komili, şunları söyledi;

“Maçta öne geçtik, ikiyi de bulabilirdik ama olmadı. Galatasaray 30. dakikadan sonra coşup 15 dakikada 5 gol buldu. İkinci yarıda bu kadar coşup 9 gol atmaya gerek yoktu. Takımımızda ilk kez gece maçı oynayanlar var. Bunları düşünüp daha kontrollü olabilirlerdi. Bunu anlamsız bulduk. Bizim oyuncuların tweetleriyle hırs yaptılar deniyor. Diyelim ki Arsenal’li oyuncular bu şekilde tweet attı, onlara da 9 gol atacaklar mı? Galatasaray’da 8 milli futbolcu vardı. Pandev’in, Bruma’nın aldığı paralar bizim bütçemizden fazla. Bu açıdan haksız rekabet oldu” dedi.

Keşke Avrupa’da olsaydı Kulübün idari menajeri Haktan Tırıs da, “Biz kendi çapında gayet mütevazı bir takımız. Galatasaraylı oyuncuların bu hırsı ve motivasyonu keşke Avrupa kupalarında da olsaydı” ifadesini kullandı.

Fanatik