Arsenal'de meşale korkusu !

Arsenal'de meşale korkusu !

Londra'da Galatasaray taraftarının sahaya attığı meşalelerin, sarı-kırmızılı ekipten çok Arsenal'in başını ağrıtabileceği öne sürüldü

Galatasaray taraftarının Arsenal maçında yaktığı meşalelerin, sarı-kırmızılıların yerine ev sahibi ekibin başını ağrıtabileceği bildirildi. Şampiyonlar Ligi mücadelesinin 37. dakikasında tribünde yaktıkları meşaleleri üst üste sahaya atan taraftarlar oyunun durmasına sebep olmuş, görevliler su dökerek meşaleleri söndürmüştü. Temsilciler tarafından rapor edilen olay nedeniyle Galatasaray’a ağır para cezası vereceği bildirilmişti.

Ancak İngiliz basını konuya farklı bir açıdan yaklaştı ve Galatasaray'ın ağır para cezasının hiç de garanti olmadığı değerlendirmesinde bulundu. UEFA'nın konuyla ilgili hazırlanacak detaylı rapora kadar kararını vermeyeceği belirtilirken, bu tip maddelerin sahaya sokulmamasını sağlamak üzere gerekli tedbirleri almanın ev sahibi ekibin sorumluluğunda olduğu hatırlatıldı. UEFA'nın İngiliz ekibiyle ilgili de soruşturma yürüteceği ve Galatasaray yerine faturayı Arsenal'e kesmesinin sürpriz olmayacağına dikkat çekildi.