Arda Turan’dan Galatasaray itirafı

Arda Turan’dan Galatasaray itirafı

Arda, “Vicente Calderon’da rakip olarak sahada yer almak zor. Dünyada, son 5 senede kendi sahasında en iyi oynayan birkaç takımdan biri” dedi.

Cim-Bom’un işinin kolay olmayacağını dile getiren Barcelona’nın yıldız ismi, “Vicente Calderon’da rakip olarak sahada yer almak zor. Dünyada, son 5 senede kendi sahasında en iyi oynayan birkaç takımdan biri” dedi.

Türk futbolunun Avrupa’daki gururu Barcelonalı Arda Turan, iki eski takımı Atletico Madrid ile Galatasaray’ın zorlu maçı öncesinde konuştu.

Atletico Madrid taraftarının kulübüne çok sadık bir taraftar olduğunu söyleyerek başlayan yıldız futbolcu, “Galatasaray için Vicente Calderon hiç de kolay geçmeyecek. Vicente Calderon’da rakip olarak sahada yer almak zor. Atletico Madrid dikkat edilmesi gereken bir takım. Dünyada son 5 senede kendi sahasında en iyi oynayan birkaç takımdan biri” diye konuştu.

Maçın skor tahmininde Arda Turan, “Umarım güzel ve keyifli bir maç olur. İki tarafa da yarayan bir skor olsun 90 dakika sonunda” diyerek renk vermezken, sözlerini şöyle tamamladı: “Diego Simeone’nin benim için yeri çok farklı. Özel bir adam benim için. İki tarafın da gönlüne göre olsun. Çünkü iki tarafın da benim hayatımda özel anıları ve yerleri var. Biri büyüdüğüm, diğeri olgunlaştığım yer.”

Milliyet