Arda Turan'dan duygusal paylaşım

Arda Turan'dan duygusal paylaşım

Yıldız futbolcu Arda Turan, Instagram hesabından gece yarısı yaptığı duygusal bir paylaşımla içini döktü.

Arda Turan, Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki son '2' kritik maç için A Milli Takım kampında yer alıyor. Yıldız futbolcu, kamp için konakladıkları TFF Hasan Doğan Tesisleri'nde "Milli maç heyecanından uykusunun kaçtığını" söyleyerek, Instagram hesabından duygusal bir metin paylaştı. Turan, paylaşımında çocukluğu, ailesi, geçmişi, hataları ve yaşamına dair birçok açıklamada bulundu.
 
İşte Arda Turan'ın o itiraflarının yer aldığım o paylaşımı;
 
"Gece gözüme çok uyku girmedi; biraz heyecanlıyım cumartesi gelsin istiyorum. Hani küçükken mahallede sabahları başka mahalleyle maç alırdık, akşam için derbi olanından. En zoru işte, hani gün geçmezdi. Akşam olsun da ne olacaksa olsundan...
 
Kendimi kötü hissediyorum bazen, doyumsuzluğuma aç gözlülüğüme kızıyorum. Hiçbir şey yokken, Allah çok şey verdi ama işte insanız hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis. Daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev, inanın hiçbir şey olmuyor. Olmayan olsun, olan daha fazla istiyor. Bu mücadele hayatı alıp gidiyor.
 
Eskiden haftada bir kere köfte yerdik, çok iyiydi. Bizim Atilla abinin köftesi çeyrek severdim. Ekmeği çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her gün köfte var ama aynı tat yok. Böyle bir şey işte hayatın sınavı yokken özlem duyulan, varken sıkılınan. Annem bazen "70 metrekare evi özlüyorum" diyor. Haklı çünkü o zamanlar daha samimiydi her şey. Babam geçen gün anneme "Arda'yla gezdik bana çok sarıldı" dedi. Mutlu olmuş. İyi adamdır benim babam, hem de çok iyi. Düşünsene beni ya sponsor ya kamp ya maç ya bir görüşme ya da benim haylazlıklarım, başka önceliklerim. Nasıl olsa onlar hep oradalar ya hep bana dua ederler, önce beni düşünürler. Ya ne kadar yanlışım aslında hep daha çok hep daha çok sevgi dolu olmalı.
 
Beni koşulsuz seven canlara biraz anlatıyım istedim. Cumartesi ve salı çok önemli bizim için ülke için benim için. Sonuçlar için bir şey söyleyemem tek söyleyebileceğim eğer sahada olabilirsem sonuna kadar mücadele edeceğim. Hayata karşı yaptığım haylazlıklardan hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım ama asla niyetim kötü değildi. Ve sonuncusu ve en önemlisi Allaha ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini bana verdiği akılla hayal bile edemedim... İyi geceler..."