Arda Turan İspanya'da manşetlerde

Arda Turan İspanya'da manşetlerde
Güncelleme:

İspanya'da manşetlerde Arda Turan var...

İspanyol basını Barcelona'nın milli futbolcumuz Arda Turan ile anlaştığını iddia etti. Ancak resmi sözleşmenin henüz imzaladanmadığını da dikkat çekti.

Barcelona'da yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil Marin'in Ibiza Adası'nda bir araya gelerek transfere noktayı koydukları belirtildi. Bu iddia Atletico Madrid yönetimi tarafından dün gece saatlerinde yapılan açıklama ile yalanlandı. Aynı iddia Arda'nın menajeri Ahmet Bulut tarafından da doğru olmadığı belirtildi. Katalunya'da yayınlanan Sport gazetesi tarafından yayılan ve daha sonra tüm gazeteler tarafından manşetlere yansayan habere göre Arda Turan ile Barcelona anlaşmaya vardı tek sorun iki kulüp arasındaki bonservis bedeli ve primler olarak gösterildi.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin bizzat istediği bu transfer için Barcelona Atletico de Madrid'e 35 milyon euro ödeyecek ve sözleşme 5 yıllık olacak. Barcelona'nın FIFA'dan aldığı ceza nedeni ile milli futbolcumuz 2016 yılının Ocak ayında forma giyebilecek ve bu dönem boyunca ya takımla antrenmanlara katılacak ya da bir başka takıma kiralanacak.

DHA