Arda Turan herkesi evine çağırdı

Arda Turan herkesi evine çağırdı
Güncelleme:

Madrid'deki villasının fotoğrafını paylaşan Arda Turan, herkesi tatile çağırdı.

Atletico Madrid'e transferinin ardından Madrid'de dillere destan bir villa alan Arda Turan, misafirperverliğini abarttı! Villasında bugüne dek birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Arda, önceki gün de instagram'dan bahçesinin fotoğrafını paylaştı ve altına şöyle yazdı: "Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar? Gençler; mangal, ayak tenisi, tavla, okey, bilardo, basketbol, voleybol, Play Station, masa tenisi ve yarı sahada maç sezonu açılmıştır. Jeton için müracaat Ata ve abla."

Arda Turan'ın bu paylaşımına "Ben de geliyorum" mesajları yağdı. Arda'nın çağrısına karşılıksız kalmayan bir isim de yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu'ydu.

ÜNLÜLERİN ADRESİ

Doğulu, yakında sevgilisi Neslihan Atagül ile Madrid'e Arda Turan'ın yanına girecek. Bu arada Burcu Esmersoy, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika, Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı ve Oğulcan Engin gibi ünlüleri villasında ağırlayan Arda Turan için "Villasının kapısına 'Arda Resort' yazsın" esprisi yapıldı

EVİ OTEL GİBİ!

Geçtiğimiz ay Madrid'e giden Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan da oğullarıyla Arda'nın villasında konaklamıştı. Oğulcan Engin, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika da Arda'nın villasının müdavimlerinden sadece birkaçı.

Takvim