Antalyaspor, Ronaldinho ile anlaştı

Antalyaspor, Ronaldinho ile anlaştı

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, dünya yıldızı Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu da renklerine bağlamaya hazırlandıklarını belirterek, "Bu transferi kulübe ek maliyet getirmeden sponsorlar aracılığıyla gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
 
Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto'o transferinden sonra Ronaldinho ile de prensipte anlaştıklarını vurgulayan Basın Sözcüsü Ceylan, bu konuda şunları söyledi:
 
"Transferi, kulübe ek maliyet getirmeden gerçekleştirmek istiyoruz. Sponsorluk için görüşmeler var. Antalyaspor ile çeşitli alanlarda sponsorluk için görüşen 4 firma var. Sponsorların ilgisi, Eto'o transferini yaptıktan sonra arttı. Hafta sonuna kadar sponsorluk görüşmelerini netleştirmeyi planlıyoruz."
 
Brezilyalı Ronaldinho'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut da sosyal paylaşım hesabından, Ronaldinho'nun 'Türkiye'ye görüştüğüm kulübe geleceğim' mesajını verdiği 10 saniyelik görüntü paylaştı.
 
SAĞLIK KONTROLLERİNE DEVAM
Kırmızı beyazlı takımda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. İki gruba ayrılan futbolculardan dün sağlık kontrolünden geçen oyuncular, Hasan Subaşı Tesisleri'nde koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Diğer grupta yer alan futbolcular da sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı beyazlı takımın Davraz kampı da yarın başlayacak.

DHA