Andre Castro hamlesi !

Andre Castro hamlesi !

Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karadeniz ekibi, Kasımpaşa'yla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Andre Castro ile masaya oturacak. 28 yaşındaki oyuncu da Bordo-mavili takıma transfer olmaya çok sıcak bakıyor.

Kuruluşunun 50. yılında mutlak şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sürat Kargo'nun sponsorluğunda Bayern Münih'in yıldızı Frank Ribery'yi almak için uğraşan Bordo-mavili yönetim, orta saha için de Andre Castro'nun peşine düştü. Teknik Direktör Ersun Yanal, Kasımpaşa forması giyen 28 yaşındaki oyuncunun alınması için olumlu rapor verdi. İstanbul ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Andre Castro'nun menajeriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelecek Trabzonlu yöneticiler, resmi teklif sunacak.

TUNAY TORUN DA LİSTEYE GİRDİ

Bu sezon 24 maçta rakip ağları 4 kez sarsan Portekizli oyuncu, 2 de asist yaptı. Tam bir 8 numara olan Andre Castro da Bordo-mavili formayı giymeye sıcak bakıyor. Trabzonspor, 28 yaşındaki oyuncunun yanı sıra Kasımpaşa'dan Tunay Torun'u da listesine aldı. 26 yaşındaki yıldızın da Paşa'da sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Tunay'la da kısa süre içinde masaya oturulacak. Kasımpaşa formasıyla ligde 21 maça çıkan gurbetçi yıldız, bu sezon 3 gol atarken, 6 asist yaptı.

Akşam