Ancelotti'nin sürprizi Ramos mu?

Ancelotti'nin sürprizi Ramos mu?
Güncelleme:

La Liga'da sezonun ilk El Clasico'sunda Real Madrid, sahasında Barcelona'yı konuk edecek.

La Liga tarihinde 169. randevuya çıkacak Real Madrid ve Barcelona, 19.00'da Santiago Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Ligde 22 puanla lider durumda olan Barcelona, "namağlup" ve "hiç gol yemeyen", 4 puan geride 3'üncü sırada bulunan Real Madrid ise "bu sezon ligin en çok gol atan takımı" unvanlarıyla öne çıkıyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında, Galli kanat oyuncusu Gareth Bale'in oynayabilecek durumda olmadığını, bir hafta daha dinlenmesi gerektiğini, daha sonra da antrenmanlara başlayacağını söyledi.

İtalyan teknik adam, Barcelona karşısında kadroda orta saha veya hücumda küçük "sürprizler" yapabileceğini de ifade etti.

SÜRPRİZ NE OLABİLİR?

Takımın önemli isimlerinden Sergio Ramos'un ileride oynamak istediğini dile getiren Ancelotti, "Ramos forvette oynamayı istedi. Ben de onu El Clasico'da biraz daha önde oynatabilirim." ifadelerini kullanmıştı. Ramos'un, Bale'ın yokluğunda hücumda görev yapıp yapmayacağı merak konusu. İspanya'da ise kimi çevreler, Ancelotti'nin büyük sürprizinin Ramos olabileceğinin altını çiziyor.

İKİ MAÇI KAÇIRMIŞTI

Sergio Ramos, sakatlığı sebebiyle Real Madrid'in Levante ve Liverpool ile oynadığı maçları kaçırmıştı.