Ancelotti'den Bayern Münih itirafı

Ancelotti'den Bayern Münih itirafı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti yarı final eşleşmesini değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde Bayern Münih'in favori olduğunu söyleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye basın ve taraftarlardan destek geldi.

Kura sonrası mikrofonların başına geçen İtalyan teknik adam eşleşme ile ilgili ilginç bir yorum yaptı. Carlo Ancoletti, Bayern'in favori olduğunu ancak Real Madrid'e karşı futbol oynamanın öyle kolay bir şey olmadığını söyledi.

"BİZDEN DAHA İYİLER"

Ancelotti, Bayern Münich'in hem bireysel hem de takım olarak kaliteli bir ekip olduğunun altını çizerek, kendilerini iki zorlu maçın beklediğini belirtti. Ancelotti'nin bu sözlerine geniş şekilde yer veren İspanyol medyası İtalyan hocanın günümüz futbolundaki Bayern gerçeğini ifade ettiğini yazdı. Gazeteler, Real Madrid'in kura sonucu hiçbir takımın istemediği bir rakibe düştüğünü hatırlatarak "Bayern, Real Madrid'den daha iyi futbol oynuyor, bunu kabullenmemiz gerekir" yorumları yaptılar.

Gazetelerin yorum köşelerine mesaj gönderen taraftarlar ise eşleşmeden memnun olmadıklarını, Alman ekibini elemenin zor olacağını belirttiler.