Ancelotti Salih'in yeni hocası olabilir

Ancelotti Salih'in yeni hocası olabilir

Roma taraftarı Rudi Garcia'yı artık takımın başında görmek istemiyor. Yeni hocanın Carlo Ancelotti olacağı iddia ediliyor.

İtalya'nın Roma takımında teknik direktör Rudi Garcia ile iplerin kopma aşamasına geldiği ortaya çıktı. Ligde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve şu an altıncı sırada bulunan sarı-kırmızılıların, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde BATE Borisov karşısında aldığı yenilgi yolları ayırma noktasına getirdi.

Çek git Garcia!

Roma taraftarının Fransız teknik adamın üzerini çizdiği belirtildi. Özellikle sosyal medya üzerinde örgütlenen taraftarların yeni bir ismin takımın başına geçmesi yönünde kamuoyu oluşturmaya başladıklarına dikkat çekildi. Twitter'da  #GarciaVattene (Çek git Garcia) başlığıyla oluşturulan hashtag'in büyük ilgi çektiğinin altı çizildi.

Kurt hoca sıcak bakıyor

Fenerbahçe'den kiralık olarak bu takımın formasını giyen Salih Uçan'ın durumunu da etkileyebilecek olan olası değişiklikte, yeni Roma teknik direktörü olarak Carlo Ancelotti'nin ismi geçiyor. Son olarak Real Madrid'i çalıştıran ve İspanyol deviyle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde eden kurt hocanın başkent ekibine yakın olduğu öne sürülüyor. Ancelotti'ye yakın kaynaklar 56 yaşındaki çalıştırıcının Roma'ya sıcak baktığını ifade ediyor

Milliyet