Amrabat topu yöneticilere attı

Amrabat topu yöneticilere attı

Ali Dürüst'ün, "Transfer oyuncunun iradesine bağlı" dediği Nordin Amrabat, topu tekrar yöneticilere atan bir açıklama yaptı.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da yola devam edip etmeyeceği merak konusu olan Nordin Amrabat konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol idareciler geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılılarla görüşmüş, 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun indirilmesi teklifinde bulunmuştu.

Yönetici Ali Dürüst görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "30 Nisan'a kadar 3.5 milyon euro ödeyerek alabilirler. Ama tabii burada futbolcunun iradesi önemli. Futbolcu orada devam etmek isterse bu transfer olabilir. Amrabat'a bağlı" diyerek futbolcuyu işaret etmişti.

Fas basınına konuşan 27 yaşındaki futbolcu bu konuya değindi. Amrabat, "Malaga'da keyfim yerinde. Taraftarlar beni hep destekliyor. Ancak Galatasaray için de aynı durum geçerli. Orası da mutlu olduğum bir yer" ifadelerini kullanarak her iki seçeneğin de kendisi için uygun olduğunu belirtti ve topu tekrar kulüp yöneticilerine attı

Milliyet