''Amatör kulüp mü arıyorsun !''

''Amatör kulüp mü arıyorsun !''

Galatasaraylı yöneticiler ayrılığa yanaşmayan Umut Bulut'a bu sözlerle tepki gösterdi.

Gözden çıkarılan golcü oyuncu, Karabük’ten sonra İsviçre ekipleri St. Gallen ve Zurich’in tekliflerini de geri çevirdi. Umut’un uzlaşmaz tutumuna sert çıkan Galatasaraylı idareciler, “Florya’ya yakın bir kulüp bakıyor. Amatör takım mı arıyor kendine?” dedi.

Galatasaray’da gözden çıkarılan futbolcular sorun olmaya devam ediyor. Bunlar içerisinde en büyük zorluğu çıkaran isim ise Umut Bulut...

33 yaşındaki futbolcu, Karabük’ün yaptığı senelik 800 bin eurodan 2 senelik teklifi, ilk yıl için Galatasaray’ın artı 1 milyon euro önerisine rağmen, “Karabük’te yaşamak istemiyoruz” diyerek geri çevirmişti. Umut’a bu kez Avrupa’nın göbeğinden İsviçre’den teklif geldi. Ancak golcü futbolcu yine kabul etmeyerek yönetimi öfkelendirdi.

İsviçre 1. Lig ekibi St. Gallen ile Challenge ekibi Zurich, Umut’a senelik 900 bin euroluk teklif iletti. Galatasaray ise bu rakamın üzerine 950 bin euro daha vermeyi kabul etti.

Ayrılığa yanaşmayan tecrübeli golcü yine olumsuz yanıt vererek, şimşekleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılı yöneticiler ise bu duruma tepki göstererek, “Florya’ya yakın bir kulüp bakıyor. Amatör takım mı arıyor kendine?” diyerek futbolcunun uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.

Sarı-kırmızılılar; Umut, Olcan ve Tarık üçlüsünden sadece Olcan’ın iyi niyetli hareket ettiğini de belirterek, “En azından gitmek için elinden geleni yapıyor” diye konuştu. Olcan’ın, İspanya ve Portekiz’de bazı takımlarla görüşme halinde olduğu ifade edildi.

Milliyet