Alvaro Morata, Chelsea yolunda

Alvaro Morata, Chelsea yolunda
Güncelleme:

Real Madrid'in İspanyol forveti Alvaro Morata, Chelsea yolunda...

Real Madrid'in İspanyol forveti Alvaro Morata, İspanyol ekibinden ayrılma kararı aldı ve Chelsea, 24 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

Chelsea'nin İtalyan teknik adamı Antonio Conte, Morata'yı İngiliz ekibine transferi konusunda ikna etti.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS'ın haberine göre, Morata önümüzde yaz Real Madrid'den ayrılma kararı aldı. Real Madrid'de istediği kadar süre alamayan Morata, Chelsea'ye transfer olmak istiyor.

CONTE'NİN MORATA AŞKI

Morata'yı 2014 yılında Juventus'a transfer etmek isteyen ve gerçekleşmesine karşın İtalya Mili Takımı'nın teknik direktörü olan Antonio Conte, İspanyol futbolcuyla çalışma şansını Chelsea'de yakalamak istiyor.

Haberde, Conte'nin Morata'yı unutamadığı ve İspanyol golcüyle çalışmak istediğini bizzat kendisine bildirdiği iddiası yer aldı.

MORATA İLK TERCİH OLMADIĞINI ANLADI

Real Madrid'de Benzem ile rekabet eden ancak istediği şansı bulamayan Morata'nın artık Zidane'ın ilk tercih olamayacağını anladığı ve Conte ile çalışmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Real Madrid'in başkanı Florentino Perez'in, "Karim en iyi 9 numara" açıklamasını yapması Morata'nın kararında etkili olduğu belirtildi.

MADRID'İN MBAPPE İSTEĞİ

Son olarak Perez'in, "Mbappe ve Benzema'nın birlikte oynama ihtimali mi? Her şey mümkün" açıklamaları Morata'nın Real Madrid'den uzaklaşmasında önemli etkenlerden biri oldu.

CHELSEA'DEN 65 MİLYON EURO

AS gazetesi, Chelsea'nin Morata için Real Madrid'de 65 milyon euro önereceği ve İspanyol ekibinin 30 milyon euroya Juventus'tan geri aldığı golcü için bu teklifi kabul etmeye sıcak bakacağını vurguladı.