Altınordu siftah yaptı

Altınordu siftah yaptı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Adana Demirspor'un stoperi Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile anlaşmaya vardı.

PTT 1. Lig takımlarından Altınordu, haftalar süren sessizliğini bozdu ve Adana Demirspor’un stoperi Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştirdi.

Ön protokol yapılan 31 yaşındaki savunma oyuncusunun önümüzdeki hafta İzmir’e gelerek 1 yıllık sözleşme imzalayacağını açıklayan Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, “Bugüne dek forma giydiği kulüplerde hem performans, hem de kişilik olarak ön plana çıkan Mehmet’in Altınordu’ya da büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun. Transfer hamlelerimiz sürecek” dedi.

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan deneyimli stoper daha sonra Gaziantepspor, Uşakspor, Kartalspor, Pendikspor, Elazığspor, Erciyesspor, Şanlıurfaspor ve Adanaspor’da oynadı. Geçen sezon play off heyecanı yaşadığı Adana Demirspor’da 16 maçta görev yapan Tahtaişleyen, değişik yaş gruplarında 39 kez milli formayı giydi. Deneyimli futbolcu kariyeri süresince Süper Lig’de 1, PTT 1’inci Ligi’de 124, 2’nci Lig’de 63, 3’üncü Lig’de 134, U21 Ligi’nde 36, Türkiye Kupası’nda 7, Dünya Şampiyonası’nda 1 ve Avrupa Şampiyonası’nda 11 olmak üzere toplam 243 maça çıktı, 11 gol attı.