Altaylı’dan Aziz Yıldırım’a sert cevap

Altaylı’dan Aziz Yıldırım’a sert cevap

Fatih Altaylı, Haber Türk'te katıldığı programda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı sert sözlerle eleştirdi.

Geçtiğimiz hafta NTV’de katıldığı programda Galatasaray hakkında “FETÖ sorgulaması yapılmalı” diyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a, Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi ve Haber Türk yazarı Fatih Altaylı’dan sert cevap geldi. Savcıların Fenerbahçe’ye üye yapılması konusunda Aziz Yıldırım’ı hedef gösteren Altaylı’nın Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri de sosyal medyada olay oldu.

İşte Fatih Altaylı’nın olay yaratan sözleri:

Aslına bakarsanız aklı başında birinin NTV’deki sözlere bakıp yanıt vermesi gereksiz ama ne yazık ki, Aziz Yıldırım koskoca Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı olduğu için yanıt vermek gerekiyor.

Aziz Yıldırım, FETÖ’cü hakim ve savcıların Fenerbahçe’ye kumpas kurduğunu, bunların Fenerbahçe’ye düşman olduğunu söylüyor.

Diyelim ki, öyle.

Peki, o zaman Aziz Yıldırım’a şunu sormak lazım.

Sen her şeyi bildiğini iddia eden Aziz Yıldırım olarak FETÖ’cü hakim ve savcıları niye gidip Fenerbahçe üyesi yaptın ve kulüp üyelik kartlarını bizzat tevdi ettin?

Fenerbahçe’ye kumpas kuran savcı hangi kulübün üyesiydi? Fenerbahçe’nin.

Kim üye yapmıştı? Aziz Yıldırım.

Büyük ihtimalle üyelik parasını ve aidatlarını da cebinden ödeyerek. Kim bilir meslekten atılan FETÖ’cü yargı mensuplarından kaçı Fenerbahçe’ye Aziz Yıldırım tarafından üye yapılmıştı. Madem sen bu işi biliyordun niye gidip bunları kulübe üye yaptın? Ne beklentin vardı bu kumpasçılardan?

Şimdi Galatasaraylı 4-5 futbolcu Fethullah ile gidip konuştu diye Galatasaray’ı suçluyorsun.

Peki, sen 20 yaşında cahil bir futbolcu da değilsin, sen niye bu adamları kulübe üye yaptın?

Fenerbahçe yönetim kurullarına aldığın kaç FETÖ’cü vardı?

Hadi söylesin. Ben biliyorum da, kimseyi hedef yapmak niyetim olmadığı için isim vermeyeceğim.

Biz Galatasaray’da futbolcuları FETÖ’nün pençesinden kurtarmak, kurtaramadıklarımızı da kulüpten uzaklaştırmakla meşgulken Aziz Yıldırım o futbolcuların bazılarını Fenerbahçe’ye transfer etmiyor muydu? Hakan Şükür, Arif Erdem FETÖ üyesi de, Emre değil miydi? Emre kendi söylüyor 25 Aralık’tan sonra uzaklaştım diye.

Aziz Yıldırım boş konuşuyor. Gündem değiştirmeye, hedef saptırmaya çalışıyor.

Yok, Denizli maçında kumpas varmış, niye maç uzatılmış.

Sanırsın ki, uzatmada Denizli gol attı da, Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırdı! Yahu maç Fenerbahçe gol atabilsin diye uzatılmış. 16 dakikalık uzatmada gol atsa şampiyon olacak. Appiah’ın boş kaleye gol atmasını Galatasaray mı engelledi!

Açıkçası bu deli saçması lafları ciddiye almamak lazım ama ne yazık ki, spor kamuoyunda bazıları ciddiye aldığı için biz de konuşuyoruz.

Aziz Yıldırım da bunları ancak Oğuz Haksever gibi hiç soru sormayan, hiçbir tartışmaya girmeyen ve dinleyen kibar bir televizyoncunun karşısında anlatır.

Ona FETÖ’cülerle yaptığı gezileri sormayacak olanlara anlatır.

FETÖ’cülüğü tescilli adamlarla aynı özel uçakta niye geziyorsun demeyecek olanlara anlatır.

Sıkıyorsa gelsin de benimle konuşsun bunları.

“Bilemezdim” diyebilir.

Her şeyi bildiğini söyleyen sen bilemezsin de, futbolcular ne bilsin derim o zaman da