Altay hedefini belirledi

Altay hedefini belirledi

Altay'da futbol okullarının başına getirilen Mahmut Gözüaçık, 2024'te yurt içi ve yurt dışında açılacak okullarla 24 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Altay'da futbol okullarının başına getirilen Mahmut Gözüaçık, 2017 yılı sonunda 7 bin, kulübün 110'üncü kuruluş yıldönümünü kutlayacağı 2024'te ise yurt içi ve yurt dışında açılacak okullarla 24 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

x

Altınordu'daki görevinden ayrıldıktan sonra bugün kulüp binasında Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile sözleşme imzalayan Gözüaçık, "Öncelikli amacımız milli takımlara oyuncu yetiştiren bir sistem kurmak" dedi.

Altyapının A takım standartına gelmesi için harekete geçtiklerini dile getiren Başkan Ekmekçioğlu ise altyapıya yeni yetenekler kazandırmak istediklerini ifade ederek, "En önemli, en değerli varlıklarımız bizim çocuklarımız. Altay'ın kültüründe altyapıdan oyuncu yetiştirmek var. Biz de bunu iyileştirip, kurumsal bir şekilde yola devam edeceğiz. Altay geçmiş dönemdeki gibi futbolcu fabrikası olacak. Yeniden yetiştirici kulüp kimliğine dönüş yapacağız" diye konuştu.

Akşam