Almanya'da Galatasaray depremi

Almanya'da Galatasaray depremi

Galatasaray'ın ortaklık anlaşmasına vardığı Almanya'nın Wattenscheid kulübünde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İki Galatasaraylı yönetici Wattenscheid yönetimine seçildi. Ancak üyeler iki kulüp arasındaki ortaklık anlaşmasının detaylarını öğrenmek isteyince oylama ertelendi

Wattenscheid 09 kulübünde dün genel kurul toplanırken, kongrede sarı-kırmızılı takımdan iki ismin yer aldığı da ortaya çıktı.

Galatasaraylı yöneticiler Ebru Köksal ve Kemal Erimtan yönetim kurulu için aday oldular. Gerçekleştirilen seçimin ardından her iki ismin de Alman kulübünün yönetimine seçildikleri bildirildi. Başkan  Christoph Jacob, "Kulübümüze katkı sağlayacak bu isimlerin bizle çalışacak olmalarından dolayı sevinç duyuyorum" dedi.

Tartışmalar çıktı
Yıllık genel kurula 263 üye katıldı. Üyelerin bir kısmı başkandan, Galatasaray ile yapılan 22 sayfalık ortaklık anlaşmasının detaylarını açıklamasını istedi, "Bize içeriği tam olarak anlatılmadı" dedi . Ancak kontratın orjinali ya da kopyası bulunmadığı için okunamadı, sonradan bilgilendirme yapılacağı belirtildi. Tartışmaların başlamasıyla bazı üyeler salonu terk etti, toplantıya ara verilmek zorunda kalındı. Böyle olunca Alman kulübünün Galatasaray ile yaptığı ortaklık anlaşmasının oylaması da ertelendi.

Milliyet