Almanya'da flaş görüşme !

Almanya'da flaş görüşme !

Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim'e ilk mesajı iletti.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Atletico Madrid'i tek golle deviren Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, maçı tribünden canlı olarak izleyen Fatih Terim'e ilk mesajı Sky Sports'a verdiği demeçle iletti.


Terim'in asıl amacı maç öncesinde Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ile bir araya gelmek, maçtan sonra ise milli takımdan uzaklaştırılan Hakan ile görüşmekti.
 
Rudi Völler davet etmişti
 
Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler aylar öncesinde Terim'i davet etmişti. Gökhan Töre ile yaşanan silah olayından sonra milli takıma gelmek istemeyen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu futbol kamuoyunda çokça tartışılmış gündeme oturmuştu.
 
Almanya'ya giderek Türk futbolcuların mücadelesini yakından izleyen Fatih Terim, maçtan önce Bay Arena Stadı'nın restaurantında Hüseyin Çalhanoğlu ile beraber yemek yedi.
 
Çalhanoğlu-Terim fotoları Facebook'tan paylaşıldı
 
Terim ve Çalhanoğlu arasındaki buluşma ve samimi ortamda geçen yemekteki fotoğraflar facebook'tan paylaşıldı. Fotoğraflarda ikilinin dostça görüntüleri dikkat çekti.
 
"HAKAN ÇALHANOĞLU, MİLLİ TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI"

 
Yapılan görüşmenin çok olumlu geçtiği ve buzların eridiği öğrenildi. İki taraf da , Çalhanoğlu da Terim de bu duruma sevindiklerini ve geçmişe sünger çektiklerini belirttiler. Terim'in yaşananlara üzüldüğü ve Hakan'ın milli takımın bir parçası olduğunu söylemesi buzları da tamamen eritti.
 
Hakan'ın milli takıma geri dönüşü ile ilgili açıklamayı Fatih Terim'in çok yakında yapması bekleniyor.
 
HAKAN İLE MAÇTAN SONRA GÖRÜŞÜLDÜ
 
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Atletico Madrid'i tek golle deviren Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, maçı tribünden canlı olarak izleyen Fatih Terim'e ilk mesajı Sky Sports'a verdiği demeçle iletti. Hakan, "Şampiyonlar Ligi'nde her rakibi yenebileceğimizi bu gece sergilediğimiz futbolla kanıtladık. Rövanşta da bu formumuzu devam ettirdiğimiz taktirde, yarı finali göreceğimize inanıyorum. Bellarabi topu çok iyi taşıdı ve doğru zamanda bana aktardı. Bana da golü atmak kaldı. Fatih hoca ile daha sonra bir araya geleceğiz. Umarım milli formaya tekrar kavuşurum." açıklamasında bulundu.
 
Maçtan sonra ve bugün sabah saatlerinde de Çalhanoğlu ailesi ile Fatih terim'in kahvaltıda bir kez daha bir araya geldikleri öğrenildi.

DHA