''Alkışlanmak güzel bir duygu''

''Alkışlanmak güzel bir duygu''

Twente'de kendisini yaptığı hat-trick ile gösteren Enes Ünal, Fenerbahçe'nin gündemindeki Ziyech ve milli takım davetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Enes Ünal’ın forma giydiği FC Twente, Hollanda liginin 4. hafta maçında evinde ağırladığı Sparta Rotterdam’ı 3-1 mağlup etti. Geçen hafta deplasmanda FC Groningen’i 4-3 yenmeyi başaran FC Twente, bu haftada da Sparta Rotterdam’ı da 3-1 yenerek, ligde 5. sıraya yükseldi.

FC Groningen karşısında takımı FC Twente adına 3 gol atmayı başaran Enes Ünal, Sparta Rotterdam maçında da ilk 11’de sahaya çıktı. Takım kadroları stattan anons edilirken sıra Enes Ünal’a geldiğinde, tribünlerden alkış sesleri geldi.

Maçta ev sahibi ekip, rakibi karşısında üstün bir oyun sergilerken FC Twente’nin 10 numarası Hakim Ziyech’in ile Enes Ünal’ın kısa zamanda oldukça uyumlu bir ikili olduğu gözlendi

“ALKIŞLANMAK GÜZEL”

Premier Lig ekiplerinden Manchester City’den kiralanan ve kısa sürede Twente taraftarını kendisine hayran bırakan Enes Ünal, Sparta Rotterdam maçının ardından, DHA’ya açıklamalarda bulundu. Öncelikle Manchester City ile anlaşması gereği kameralara konuşmasının yasak olduğunu belirten genç yıldız gerçekleştirdiği kısa sohbette Faslı takım arkadaşı Hakim Ziyech’i ile ilgili olarak “Hakim Ziyech ile iyi bir iki olduk, iyi anlaşıyoruz” dedi.

FC Twente taraftarının kendisine verdiği destekten dolayı çok memnun ve sevinçli olduğunu dile getiren Enes Ünal, “Alkışlanmak güzel bir duygu” diye konuştu.

Yeniden A Milli Takım kadrosuna çağrılmasıyla ilgili olarak da başarılı oyuncu, “Milli takım davetine çok sevindim” şeklinde konuştu.