Ali Şen'den Yıldırım'a jet yanıt !

Ali Şen'den Yıldırım'a jet yanıt !

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın genel kurulda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu adlı programa telefonla bağlanan Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:
 
"Aziz Yıldırım'ın istifaya çağrılmasına çok üzülüyorum. Tribünde yaş ortalaması 18 olan gençler Aziz Yıldırım göreve geldiğinde yeni doğmuşlardı. Bu hareketleri yapmalarını onaylamıyorum. Ancak başkanın da taraftarlarla girdiği bu münakaşalar da hoşuma gitmiyo. Aziz Yıldırım bizim başkanımız. Fenerbahçe kulübünün tarihinde olmayacak kadar büyük destek göstermiştir taraftarlarımız Aziz Yıldırım'a. Taraftar maç içerisinde tepkisini koymuştur.
 
"Camianın istediği isim Ali Koç"
 
Aziz Yıldırım onursal başkanlığa ihtiyacım yok diyor ama başkanlığa aday olmak isteyen varsa gelsin kürsüye çıksın diyor. Benim başkan adaylığım söz konusu değil. Ben görüşümü sundum. Şu an camianın istediği başkan adayı Ali Koç. Takımda işler iyi gitmiyorsa bu üzücüdür. Taraftarın istifaya davet etmesi hoş değil. Büyük kulüplerde bu durum hoş değil.
 
"İstifaya davet edilmeyen tek başkan benim"
 
Başkanlardan taraftarın istifaya davet etmediği tek başkan benim. Süleyman Seba, Özhan Canaydın, Ahmet Özyazıcı, Dursun Özbek. Herkes istifaya davet edildi ama ben taraftarlarca uğurlandım. Taraftarlar 'Bir şarkısın sen'i söyleyerek uğurladılar beni. Bu kadar uzun kalsaydım beni de istifaya davet edebilirlerdi. Bu kadar hizmet yaptıktan sonra bunları yaşamak hoş değil ama bu noktaya getirmemek gerek."

Sporx