Ali Koç: Başkan adayı olmak için elimizi taşın altına koyma zamanı geldi

Ali Koç: Başkan adayı olmak için elimizi taşın altına koyma zamanı geldi

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olmak için elinin taşın altına koyma zamanı geldiğini söyledi.Ülker Sports Arena'da çoğunluk bakılmaksızın gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü'nün...

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olmak için elinin taşın altına koyma zamanı geldiğini söyledi.

Ülker Sports Arena'da çoğunluk bakılmaksızın gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul'unda konuşan Koç, ilerleyen dönemlerde başkanlık düşüncesi olduğunu belirterek, "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum başkanlığa aday olmak için bugün olmasa da yarın elimizi taşımızın altına koyma zamanı geldi. Bu konu hakkında Aziz Yıldırım ile istişare ettik. O zaman ne zaman olur bilemem. Bugünden itibaren planlma ve programlarını yapıyorum. Başkanı desteği ve tecrübesi ile bizlere ışık tutacağına gönülden inanıyorum. Keşke 'Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon' diyecek bir sihirli değnek yok. Bunun zor olduğunu yöneticiyken biliyorum. Ancak bu camia kenetlendiği zaman neler yapabileceğini yurt içinde ve yurt dışında gösterecektir." dedi.

Bugünkü seçimde Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alıp almaması konusunda cumartesi gününden beri Aziz Yıldırım ile görüşme halinde olduğunu açıklayan Ali Koç, "Başkanımız beni yönetiminde davet etmesinden dolayı teşekkkür ediyorum. Birkaç görüşmemiz oldu. Bugünü ve yarını konuştuk. Daveti özel durumdan dolayı yerine geteremedim. Ancak ben her zaman Fenerbahçe'nin yanındanyım. İçerde veya dışardan her zaman 'Hep destek, tam destek' olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Şike sürecinin yeniden yargılanacağı mahkemenin sonuçlanıncağa kadar Başkan Aziz Yıldırım'ın camianın başında olması gerektiğini düşündüğünü ifade eden eski yönetici, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şikenin görüleceği dava çok önemli. Ancak henüz bu dava bitmedi. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a sürülen lekenin temizlenmesi gerekiyor. Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin bugün çıktığını gördük. Başkanımız o zaman 'Bu şike davası değil diyordu' aynen çıktı. Bu lekeden temizlenmemiz lazım. Dava sonuçlanınca kadar omuz omuza vermeliyiz. Bu lekeden temizlenmek sportif ve şampiyonluk başarılarından daha önemlidir. Sportif olarak rakiplerimizde güçlendi. Artık rekabet çok zor geçiyor. "

Ali Koç, konuşmasını yaptıktan sonra yerine geçerken Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve divan kurulu üyelerinde alkışladı.

CİHAN

Cihan