Ali Ay: Penaltı kararları ucuzdu

Ali Ay: Penaltı kararları ucuzdu

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş maçında aleyhlerine verilen penaltı kararlarını beğenmedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Beşiktaş konuk ettiği Bursaspor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Hakemin verdiği kararlar ile ilgili şu anda ben bir şey söyleyemem. Tabii yayında seyrettikten sonra daha net karar verebilirim ama bence birinci penaltı herhalde çizginin dışındaydı. İkinci için yorum yapamayacağım. Bence ucuz penaltılardı. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum” dedi.

‘Marcelo’nun pozisyonunda takımınızın kırmızı kart beklentisi vardı’ sözleri üzerine Başkan Ay, “Marcelo’nun pozisyonunu görmedim. Harun için şunu söyleyebilirim; gördüğüm, tanıdığım en iyi futbolculardan bir tanesi. Afedersiniz bir tabir vardır ‘artistik hareket’ diye o hareketi yapmamıştır, bence o kırmızı kart olması lazım” diye konuştu.

“PENALTI GOLÜNÜ YİYİNCE BİRAZ TAKIM DİSİPLİNİNDEN UZAKLAŞTIK”

İlk yarı gayet güzel oynadıklarını kaydeden Ali Ay, “Penaltı golünü yiyince biraz takım disiplininden uzaklaştık. Onun için maalesef 2-1 mağlubiyet aldık. Taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Gayet güzel geldiler maçlarını seyrettiler, Bursaspor’u desteklediler, çok da fazla bir şey yoktu. İnşallah biz de bundan sonra Beşiktaş taraftarını Bursa’ya bekliyoruz. 21. YY’da taraftarın yasaklanmaması lazım. Herkes gelsin takımlarını desteklesinler ve güle oynaya evlerine gitsinler. Artık bu işi bir savaşa çevirmememiz lazım. Neticede bu futbol festival havasında, eğlence havasında geçmesi lazım” şeklinde konuştu.

AMK Gazetesi