Alex, Beşiktaş ile anlaştı !

Alex, Beşiktaş ile anlaştı !

Fenerbahçe Yönetimi’nin dışladığı eski yıldız, Siyah-Beyazlılar için çalışacak. Alex, Brezilya’da Beşiktaş adına futbolcu izleyecek.

Alex de Souza artık Beşiktaş için çalışacak. Futbolu bırakan Fenerbahçe’nin eski Brezilyalı kaptanı, siyah-beyazlı kulübün scout ekibine eklendi. Alex önceki gün Coritiba’nın ikinci başkanı Andre Luiz Macias ile birlikte Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etti. Buluşmada İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da yer aldı. Ziyaret sırasında Alex’in Beşiktaş için neler yapabileceği masaya yatırıldı. Sonuç olarak Sambacı’nın ülkesinde futbolcu izleyerek, genç ve gelecek vaadeden isimleri Siyah-Beyazlılar’a rapor etmesi kararlaştırıldı. Bu arada Coritiba Kulübü ile de yapılabilecek işbirliği konuları ele alındı. Brezilya ekibinin, takımda yer bulamayan oyuncularını gelişmeleri için Beşiktaş’a kiralaması masaya yatırıldı. Gökhan Kılınçer
 
Taraftar Yıldırım’a tepkili
 
Fenerbahçe’de 8.5 sezon forma giyen ve takıma kaptanlık yapan Alex de Souza’ya yönetimin soğuk davranması, sarı-lacivertli taraftarlarda huzursuzluk yarattı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Sambacı’ya jübile yapmayacağını açıklamasının ardından, görüşmeyi de kabul etmemesine sosyal medya üzerinden tepki yağdı. Yıldırım’ın tavrı “Vefasızlık” olarak yorumlandı.

Star