Albayrak onun için 10 oyuncu önerdi

Albayrak onun için 10 oyuncu önerdi

Abdurrahim Albayrak, takas için adeta gözünü kararttı...

Abdurrahim Albayrak, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı, Serdar Aziz konusunda "3.5 milyon euro'luk" inadından caydırmaya çalışırken, takas için adeta gözünü kararttı.

Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın yokluğunda defansın ortasında Hakan Balta ile birlikte 90 dakika görev yapan Koray Günter'in performansı Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu memnun etti. Fakat genç teknik adamın maçtan sonra kendisini galibiyet için tebrik eden Abdurrahim Albayrak'a, "abi ne oldu bizim stoper işi?" diye sorduğu bildirildi. Hamzaoğlu'nun her durumda stoper mevkisine transfer yapılmasını istediği, Semih ve Chedjou olsa bile bu mevkiye bir takviye istediği öğrenildi.

ALBAYRAK, SERDAR İÇİN ADETA TÜM BİR TAKIM TEKLİF ETTİ

Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na verdiği "uygun şartların olursa stoper alacağım sana söz" demesinin üzerinden günler geçerken, sarı-kırmızılı ekipte yaprak kıpırdamıyor.

Hamza Hamzaoğlu, defansın ortası için bir oyuncu için harekete geçilmesi konusunda bekliyor. Gündemdeki bir numaralı isim olan Serdar Aziz ile ilgili olarak Bursaspor ile "gayri resmi" temaslar sürüyor. Albayrak, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı, "3.5 milyon euro'luk" inadından caydırmaya çalışırken, takas için adeta gözünü kararttı. Albayrak'ın Bölükbaşı'na, "paramız yok biliyorsun. Sercan, Zan, Yekta, Umut, Yasin, Ontivero, Eboue, Engin, Pandev ve Dzemaili'den istediklerini seç. Hatta hepsini al" teklifinde bulunduğu iddia edildi. Bölükbaşı'nın ise, "Sizde kadroya giremeyen adamları ne yapayım?" diyerek teklifi geri çevirdiği iddialar arasında.

Fotospor